Happokaseiini valmistetaan pastöroidusta ja rasvattomasta maidosta, joka on koaguloitu suolahapolla. Koagulaation jälkeen saatu juustomassa erotellaan ja huuhdellaan heraproteiineista lopputuotteen puhdistamiseksi. Tämän jälkeen se tiivistetään, jauhetaan ja kuivataan.
Lopputuote on hienojakoinen, irtonainen jauhe, jolla on vaalea väri, neutraali haju ja maku.
Foodcom SA toimittaa luonnollista ja tuoretta happokaseiinia, jonka rakeet vaihtelevat 30:stä 90:een.
Sultanin rusinat ekologisista viljelyistä ovat mehukkaita ja makeita. Erittäin makeita, ne sisältävät vain luonnollisia sokereita. Osastoilla, eli kuivatuilla viinirypäleillä, on lukuisia parantavia ominaisuuksia ja ravintoarvoja, joiden ansiosta ne ovat yksi terveellisimmistä välipaloista. Rusinat parantavat sydän- ja verisuonijärjestelmän toimintaa, vähentävät kolesterolia ja ehkäisevät osteoporoosia. Rusinat sisältävät myös jodia - mineraalia, joka vaikuttaa positiivisesti kilpirauhasen toimintaan. Lisäksi kuivattujen hedelmien ja pähkinöiden joukossa ne erottuvat boorin sisällöllään - elementillä, joka tukee harmaiden solujen toimintaa ja parantaa keskittymiskykyä. Ne - kuten viinirypäleet - sisältävät resveratrolia, eli antioksidanttia, joka suojaa soluja vaurioilta. Sultanin rusinat ovat erinomainen kuitulähde, ja ne ovat rikkaita C- ja E-vitamiineista sekä sinkistä, kaliumista ja raudasta. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> 99,5 % bio Sultanin rusinoita, 0.